Slijedom Odluke Stožera civilne zaštite o posebnim mjerama zaštite u javnim ustanovama, PKG od 16. studenog 2021. provodit će sljedeće:

1. Školski djelatnici koji imaju valjane COVID potvrde daju je na uvid školskoj upravi koja će ih elektronski deponirati u školski arhiv.

2. Školski djelatnici koji ne posjeduju valjanu COVID potvrdu o preboljenju ili cijepljenju prilažu negativan nalaz antigenskog testa svakih 48 sati. Testove će osigurati Škola, a testiranje se provodi prije ulaska u Školu. Valjanim se smatra i rezultat testiranja provedenog u ustanovama javnog zdravstva koje ga službeno provode.

3. Vanjski posjetitelji Škole pri ulasku u Školu njenim djelatnicima imenovanim od strane školske uprave trebaju predočiti valjanu COVID potvrdu o cijepljenju ili preboljenju ili negativan rezultat antigenskog testa ne stariji od 48 sati.

4. Obveza testiranja ili posjedovanje COVID potvrde ne odnosi se na učenike Škole.

5. Navedene mjere ne zamjenjuju i ne isključuju prethodne mjere propisane Kućnim redom Škole, nego se smatraju dodatkom i dopunom i stupaju na snagu danom objave, 16.11.2021.